7. nov, 2018

Hundehuset vårt :)

God onsdagskveld!

Her har det vært skikkelig grått i hele dag og nå er snart all snøen som kom borte. Mildværet gjør at det bare er klinete ute!

I går var matmor i byen for en jobbdag, mens lillesøster og jeg hadde avtalt å tilbringe dagen i hundegården :) Vi skal innrømme at matfar har laget et veldig fint hundehus til oss. Inne er det isolert gulv, tak og vegger og alt er malt og i orden. Det er installert lys både inne og ute og vi har varmeovn. Ja, vi har til og med vindu og plassbygd seng. Hundegården er også stor, men uansett hvor snille de har vært med oss så kjeder jeg meg fryktelig når jeg må være i hundegården en hel dag. Så i går ødela vi den ene av de to biabed sengene matmor hadde kjøpt til oss også hadde vi dratt ut skinnfellen som lå oppi. Matfar ble ikke veldig fornøyd da han kom hjem til en delvis rasert hundegård med skumgummi og saueull overalt! Nå mister vi nok sengene og jeg har hørt de skal erstattes med skumgummimadrass med laken i håp om at det hjelper. Det jeg tenker da er at de jo kan leve i trua! ;)

Matmor har visst planer for lillesøster og meg i morgen, men hva det er er visst en hemmelighet så jeg er ganske spent ;) Jeg lover å fortelle dere om det i morgen :)

Nå vil jeg ut å se etter reven, men vi skrives i morgen!

Ha en fin fin kveld!

Ruskekos!