4. nov, 2018

Julekortfotografering :)

God søndagskveld!

På fredag gikk det i ett her heime, så vi rakk nesten ikke slå på dataen og ihvertfall ikke blogge. På fredagskvelden hadde jeg det helt topp sammen med kusinene mine :) Vi var på hytta deres og da alle skulle legge seg lurte jeg meg inn i stua og opp i stolen der ;) Dessverre ble jeg oppdaget og måtte sove på en hundeseng inne hos matmor istedenfor ;) Det var så stas å våkne opp lørdag morgen og innse at jeg fortsatt var sammen med kusinene mine <3 Vi hadde en liten runde med julekortfotografering før vi reiste heim igjen til lillesøster og matfar :) Livet er jo så herlig for da jeg kom heim var det superstas å se lillesøster igjen :)

Gårsdagen gikk med til fotografering, reise og stell av sauene så da rakk jeg heller ikke å blogge! I dag derimot er det søndag og tid til litt av hvert!

Ellers er det slik at matmor trenger mange flere stemmer for å ha en sjanse til å vinne den hundefotokonkurransen. Det var noe tull med stemmingen i starten, så gå gjerne inn på linken for å se om du fikk stemt og del dette gjerne med andre slik at de har en sjanse til å vinne ;)

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag <3

Ruskekos