10. sep, 2018

Tullete sauer og en overraskelse!

God mandagskveld!

I dag skulle jeg ha skrevet opp og ned om dagens jakttur, hadde det bare blitt en jakttur på meg. Dengang ei, men ikke mye jeg får gjort med det. Dette lyset i enden av tunellen som matmor snakker om er visst der fortsatt.

I går det ble ingen blogging for matmor jobbet med det ene bryllupet hun måtte få redigert ferdig bildene til. Nå er det bare ett bryllup igjen, jaktsmykkebildene og noen flere bilder fra denne workshopen som skal redigeres før hun er ferdig.

Vi skulle egentlig tatt noen flere sauebilder til dere for de er så fine nå, men evig regnvær og tullete sauer har satt en liten stopper for det. Du skjønner nemlig det at da matmor skulle være snill og gi de kraftfor på beitet i dag, var det ikke nok til alle. Så da sjefs søya Trampe så matmor gå galant over stømgjerdet hoppet hun like greit over selv også! Heldigvis fikk matmor stoppet resten av gjengen for de var klare for å følge etter ;) Lillesøster og jeg stod i hundegården og fulgte med på matmor som skulle prøve å få inn Trampe igjen, men det var lettere sagt enn gjort. Hun er ganske lur hun Trampemor så hun strakk seg etter kraftforet i hånden til matmor og spratt unna hver gang matmor enten prøvde få tak i henne eller lure henne inn til de andre. En drøy halvtime holdt de på før Trampe til slutt stakk ned i tunet og inn på beitet de går på på vinteren. Der ble hun stengt inne mens alle de andre sauene gikk på det andre beitet. Så dro matmor til fjells for å se etter de to søyene med lam som enda ikke er kommet heim og mens hun var borte hoppet Trampe over først det ene gjerdet og deretter det andre og vips var hun sammen med resten av gjengen! Matmor skjønte selvfølgelig svært lite da hun kom ned igjen ;)

Så til overraskelsen!
I dag lanserer matmor og ei venninne en ny felles plattform for fotograferingen sin. Hvis dere vil se mange bilder og lese mer om dette kan dere titte innom den nye felles hjemmesiden deres på www.hallingfotografene.no :)

Nå skal matmor ha igjen dataen for regninger må visst også betales!

Ruskekos!