22. aug, 2018

Detalj fra bryllupsfotograferingen

God onsdagskveld,

Matmor sier vi ikke ble vikinglottomillionærer i kveld heller, men jeg kunne ikke brydd meg mindre ;) Jeg fikk medisterkake i tørrfôret mitt i dag og matmor betaler alt jeg trenger ;)

I dag ble det et detaljbilde fra ene bryllupet matmor har vært så heldig å få være med å fotografere de to siste lørdagene. Etter å ha sett dette fikk jeg lyst på litt perler og bling på jaktdekkenet mitt ;)

Det har ikke vært så mange bilder hverken av lillesøster, sauene eller meg i det siste. Grunnen til dette er at matmor har holdt på med endel annet på fotograferingsfronten (vi skal fortelle litt mer når det er klart), sauene er på åsen og vi tror de er litt både her og der og når vi nå har vært i fjellet har matmor lagt igjen kamera for å kunne ha fokus på meg. Hvis kamera er med og jeg finner fugl så blir hun så opptatt av å få tatt bilde av pipen så jeg kommer i andre rekke. Til helgen, hvis været holder, skal vi ha en morsom shoot og hvis bildene blir bra skal vi dele litt fra dette fremover :)

I dag har det vært endel bilkjøring, men etter middag har jeg kost meg ute i senga på trammen utenfor kontoret :) Jeg lå ute helt til 10.30. Det blir mye jobbing på matmor i morgen og litt jobbing på fredag, men planen er å få til en liten fjelltur på fredag ettermiddag :) Nå er det vel 3 uker siden vi hadde en fredagskveld sammen med matfar og lillesøster så det skal bli koselig :)

Nå er vi veldig klare for å hoppe i loppekassa så da vil vi få ønske dere en riktig god natt med søte drømmer :)

Stor ruskekos!