19. aug, 2018

Solnedgang...

God søndagskveld!

I går lå jeg i bilen så og si hele dagen! Jeg fikk jo luftet meg og gått på do og i tillegg gikk vi tur før vi reiste, men det var så moro å leke med lillesøster når vi endelig kom heim i går kveld og i dag har vi kost oss ute sammen!

Matfar er også ferdig med hundehuset utvendig så nå må matmor bare beise et siste strøk og rydde litt i hundegården så skal vi vise dere bilde :) Det skal isoleres, kles og males innvendig samt at de må finne en dørløsning, men så er det ferdig :) Gleder meg litt for da slipper jeg ligge så mye i bilen hvis matmor bare skal være borte noen timer :) Det blir fint å kunne gå ut og inn akkurat som jeg vil :)

Ellers har det vært en veldig fin dag i dag med sol og rundt 12-15 grader :) Og nå er det SÅÅÅÅÅ kort igjen til båndtvangen er over! :)

Vi skal se om vi ikke får blogget litt mer om Svalbard også fremover for vi har litt mer å vise dere :) Matmor skal også prøve å redigere noen bilder fra fotokurset som vi gjerne vil vise dere, men det blir nok ikke før om en drøy uke :)

Ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld!

Stor ruskekos!