8. jul, 2018

Dagen i dag...

.. startet vi på denne flotte plassen :)

Rett etter at vi hadde stått opp fant matmor frem kløven min og etter en liten kjøretur var vi klare til å gå! Det var bare å jobbe på, for det var oppover og oppover og med matmor på slep og alle badesakene mine i kløven var jeg varm da vi kom frem :) Lillesøster og jeg løp rett ned til vannet for å vasse og drikke :)
Matmor prøvde det hun kunne for å få meg uti, men når hun ikke bader så bader ikke jeg ;) Matfar og bestefar gjorde også det de kunne for å lure meg uti, men jeg klarte å unngå å svømme ;) Jeg hadde bitte litt lyst, men det blir for skummelt altså! Jeg kan jo skryte av at jeg ihvertfall ble våt på ryggen for når jeg står i vannet og logrer så spruter det såpass at jeg blir våt på ryggen ;)

Etter den turen reiste vi heim en liten tur så matmor fikk jobbet litt og vi fikk spist middag. Så bar det ut igjen for matmor og matfar, mens lillesøster og jeg måtte stå igjen i hundegården! I morgen skal dere få se hvem de ble gjenforent med på turen og på tirsdag skal dere få se hvem de lurte seg innpå og fikk tatt bilde av ;)

Imens må dere ha en riktig god natt! Jeg er stuptrøtt etter å ha vært ute en hel dag, vasset, trimmet og stått i hundegården :)

Stor ruskekos!