4. jul, 2018

Den dumme flua!

God onsdag!

Sent i går kveld kom vi heim til lillesøster og matfar :) Jeg rakk å leke litt med lillesøster denne gangen før det var leggetid! Godt å endelig kunne løpe litt på jordet igjen :)

I dag tidlig var matmor en tur for å se til sauene. Alle var der vi trodde og hun savnet ingen :) Og alle virket fornøyde på tross av varmen :)

Lillesøster og jeg har kost oss ute i dag :) Vi måtte stå litt i hundegården mens matmor så etter sauene og da hun kom ned igjen fikk vi oss en skikkelig løpetur på jordet! Vi løp så støvskyen stod bak oss ;) Det var deilig, men innmari varmt så da var det godt å legge seg så lang en var på plenen etterpå :)

Vi er heldigvis ikke særlig plaget med hverken mygg, knott eller klegg, men fluer! Ja for det er MANGE fluer! Jeg prøvde sitte stille da matmor skulle ta bilde av meg, men det var nesten umulig med alle fluene som ertet meg! Matmor syns også de er irriterende så på dagen surrer hun rundt med fluesmekkeren, men nå når kvelden kommer lufter hun for å få inn litt kjøligere luft og vips så er det fluer over alt :P

Håper dere har hatt en fin dag!

Nå skal matmor ha igjen dataen, men vi skrives i morgen!

Ruskekos!