28. jun, 2018

Idyll <3

God torsdag!

I går hadde vi en lang dag! Vi var ikke heime før 00.30 på natten, men matmor syns det var SÅ verdt det :) Vi hadde nemlig fotoshoot med disse her to, søsteren hennes og ponnien hennes :) Det var Anne Mari Sønsteby som stilte med 2 flotte jenter, to flotte ponnier, hjemmelagde blomsterkranser og fin fotolocation. Du kan se mer av hva Anne Mari gjør her: https://www.facebook.com/S%C3%B8nsteby-foto-397227770414181/ Matmor lurte seg bare med i går og jeg fikk ligge i bilen og følge med derfra :) Det så ganske vanskelig ut å holde hestene i ro pga. alle fluene men de små jentene var veldig flinke syns jeg :)

Det var så stas å se lillesøster igjen i går, men vi fikk ikke leke da vi kom hjem. Vi måtte være stille for matfar hadde lagt seg, men i dag tidlig startet vi dagen med en skikkelig lekeøkt!

Vi bestemte oss for å skremme matmor skikkelig i dag. Lillesøster og jeg tuslet litt løse rundt på plenen mens matmor var ute. Plutselig hører vi en stor traktor komme inn på tunet. Vi spurtet mot den og huttetu som matmor skrek! Hun var nok livredd vi skulle havne foran slåmaskina som hang etter traktoren, men vi hadde full kontroll vi ;) Skulle bare skremme matmor litt :P Det må vel være lov? Hvis rundballene pakkes i dag eller i morgen er det snart klart for litt løping igjen på jordet! :) Det gleder jeg meg til! :)

Linerleungene er forresten blitt skikkelig store, men det er nok bare 4 stykker som overlevde :) Vi skal ta bilde av de i dag og vise dere i morgen, for nå er det nok ikke lenge før de forlater redet :)

Ønsker dere en finfin torsdag!

Ruskekos :)