22. jun, 2018

5 små nøster <3

God fredags morgen :)

Jeg beklager, men jeg glemte faktisk å blogge i går og kom ikke på det før etter at matmor hadde slått av dataen. Da var det visst for sent å slå den på igjen mente hun. Jaja.. Vi tok ihvertfall bilder av de små linerleungene og de har vokst MASSE siden forrige bilde. Det er rart å tenke på at de, om kanskje en drøy uke, har forlatt redet <3 Jeg har lovet matmor at jeg ikke skal spise de opp hvis de løper rundt på plenen :)

Her er de varme dagene og sommeren forsvunnet så de siste dagene har vi til og med lagt litt i ovnen på morningen for å få litt varme i veggene :) Matmor bare jobber og jobber. Jeg håper hun snart skal begynne å jobbe litt mindre <3 Men jeg får endel kos innimellom heldigvis og til kveldsnytt i går fikk jeg ligge på fanget hennes. Hun spiste eple og jeg fikk smake :) Innmari godt faktisk så jeg spiste opp hele kjernen til slutt, men stilken, den spyttet jeg ut ;)

I dag blir det en vanlig rolig dag med litt fyr i ovnen og litt lek på plenen :) Og mye kos for det er jo tross alt fredag :) Kanskje en tur for å se til sauene også hvis vi er heldige :)

Ønsker dere en riktig fin fredag!

Ruskekos!