10. jun, 2018

Søndagsgåte:

Hva er dette? (svaret kommer sist i dagens innlegg)

God søndagskveld!

I går var matmor og matfar i bursdag på kvelden så da var lillesøster og jeg alene hjemme. Planen var at vi skulle stå i hundegården, men siden det kom et lite tordenbrak og regntunge skyer ble det fort endret siden hundehuset ikke er ferdig. Jeg er jo også ganske redd for torden så matmor hadde ikke så lyst til å dra fra meg. Heldigvis virket det ikke som at det skulle bli skikkelig uvær så de satte på radioen litt høyt før de dro og jeg hørte ikke ett eneste tordenbrak i løpet av de timene vi var alene :)

I dag har vi hatt et lite besøk som kom for å se på sauene :) Jeg fikk lurt meg til litt ekstra kos og det er jo det som gjør at det er stas med besøk :)

Ja, det holdt jeg på å glemme! Matmor og matfar ble vekt av linerlemor som hadde lurt seg inn på soverommet deres i dag tidlig ;) Hvor ofte våkner man av fugl på soverommet liksom? Heldigvis fløy den rett ut når de åpnet vinduet på fullt gap! Ingen av eggen er klekt heller så det er bare å smøre seg med tålmodighet. Matmor leste på nettet at de ruger i 14 dager og at det går 14 dager fra eggene klekkes til fugleungene forlater redet. Et linerlepar kan også legge to runder med egg på en sesong, men det håper vi ikke for hundehuset bør bli helt ferdig til vinteren kommer ;)

Det har også kommet litt etterlengtet regn i dag og vi krysser fingrene for regn i hele morgen :)

Og til dere som ikke klarte gjette gåten: Det er en løvetann :)

Stor ruskekos!