1. jun, 2018

Fredag!!!

God fredag, ettermiddag!

I går rakk jeg aldri blogge for matmor hadde ikke tid til å logge meg på. Hun jobbet på dagen i tillegg til at hun gjorde unna helgehandel mm. og da matfar kom heim og middagen var spist stakk de ut! Sauene og lammene skulle få markkur før de skulle flyttes på beite. Etter at markkur var gitt og alle søyene hadde fått på seg bjelle tok de en liten pause. I løpet av pausen åpnet himmelen seg og det kom en etterlengtet regnskur! Det som ikke var like etterlengtet for min del var tordenværet! Jeg får helt hetta jeg altså så matmor måtte sitte inne med meg til det gav seg og jeg hadde fått roet meg.

Det viste seg å ikke være bare bare å flytte 40 sauer og 58 lam fra ett beite til ett annet. De strakk opp strømtråd så søyene gikk rett over til beitet, men lammene forsvant under strømtråden og for til alle kanter. Vel, ikke alle da for det var jo første gang de opplevde regn så noen av de stor helt krumbøyd og så ut til å ikke vite hvordan de skulle klare å bevege seg ;) Vi så på de gjennom vinduet og det var et ganske festlig syn hele seansen ;)

I dag har det vært varmt som vanlig så vi har for det meste vært i ro og holdt oss innendørs. Vi ble med ut da vi ble tilbudt pedikyr og etter middag tok vi oss en skikkelig løperunde på jordet (det får vi lov til nå når regnet har sørget for at det meste av grisemøkka har trekt ned i jorda). Skikkelig deilig med en real løpeøkt. Det endte med at jeg måtte legge meg ned i skyggen for å avkjøle meg ;) Og det er ikke ofte jeg legger meg ned når jeg kan løpe ;)

Siden det er så varmt om dagen lufter matmor og da kommer det inn fluer. Jeg er veldig veldig glad det ikke er mygg, men jammen er de ikke irriterende de fluene også. Snur jeg meg til venstre, er de på høyre side og når jeg snur meg igjen er de plutselig på andre siden. Jeg blir hel tullerusk av å prøve å ta de ;) Matmor har en grønn fluesmekker, men den er visstnok forbeholdt henne! Så da vi skulle få middag, nektet jeg å spise helt til hun hadde drept alle fluene som satt på matskåla mi! I am the queen ;)

Ønsker dere en fin fin fredagskveld!

Ruskekos!