26. mai, 2018

Fjelltur!

God lørdagskveld!

Håper dere har hatt en bra dag!

Først får jeg begynne med å si at på torsdag var vi på fjelltur for å finne våryre stegger vi kunne fotografere, men vi fant ingen. Jeg skrev jeg skulle finne fuglen, men vi vil presisere at det selvfølgelig var i bånd nå i båndtvangen. Jeg hadde også på bånd i dag. Noen ganger tar matmor det av for å få fine bilder akkurat når vi tar bilder og noen ganger redigerer hun bort båndet :) Jeg ville bare si det så ingen skulle tro jeg løper løs i fjellet nå i båndtvangen! Vi fant forresten ingen stegger.

I går var matmor borte hele dagen og da hun kom hjem var hun så trøtt at hun gikk å la seg. Jeg skulle liksom gjerne hatt litt kos sånn på kvelden, men vi får ta det igjen i kveld!

I dag stod vi opp 05.30. Vi skulle visst på ny tur for å se om vi fant noen stegger. Det gjorde vi men jeg måtte selvfølgelig ligge i buret mens de skrattet rundt bilen! Jeg fikk sett noen, men de var ganske sky. En super tur ihvertfall og jeg var skikkelig sliten da vi kom hjem igjen.

Her har forresten naboen vært og spredd grisemøkk rundt huset så nå lukter det himmelsk her spør du meg ;) Spør du matmor får du nok ett annet svar ;) Det kjipe er at vi ikke får løpe eller rulle oss på jordet før det har kommet en real regnskur ;)

Nei, nå skal jeg ha litt kos hos matmor før hun blir trøtt igjen ;)

Ønsker dere en fin kveld <3

Ruskekos <3