24. mai, 2018

Smykkefotografering!

God torsdag!

I dag er det like varmt som alle andre dager, men matmor har lovet meg kveldstur på åsen. Vi skal titte etter våryre stegger vi kan ta bilde av :) Det gleder jeg meg skikkelig til! I går hadde vi en kveldstur med matfar og da løp det en stegg på veien foran oss som ertet meg skikkelig!

I dag er matmor i skikkelig godt humør :) For en liten tid tilbake sendte hun inn noen bilder i en fotokonkurranse for fotografering av jaktsmykker. Bildet over var det ene hun sendte inn og det andre har jeg vist dere tidligere for det var jeg med på. I dag fikk hun mail om at hun var trukket ut så nå blir det enda litt mer fotografering fremover :) Hun har sagt at både jeg og lillesøster skal være med på bildene så da blir jeg på en måte en slags reklamemodell! Det blir kult da!

I skrivende stund kjørte plutselig naboen forbi vinduet her på kontoret med traktoren og møkkasprederen sin. Skal love dere at matmor fikk fart på seg ;) Alle vinduer og ventiler er nå lukket og det gikk fort ;) Grisemøkk er ikke matmors favoritt, men det går nok litt bedre nå når hun fikk den smykkefotografmailen :)

Hvis dere vil se på smykkene kan dere gå inn på: https://www.paulalindgren.com/

Nå må hun visst jobbe videre hvis vi skal rekke fjelltur i kveld :)

Ruskekos!