23. mai, 2018

Sol, varme, sommer...

... og kjærlighet <3

Dere vet jo at matmor hadde ett par fotograferinger i forrige uke så kanskje dere vil se ett par bilder fra disse her på bloggen?

Dette tok hun av ei venninne og samboeren hennes i Vigelandsparken. Flott par <3 Jeg skulle jo ønske jeg hadde fått være med, men matmor sa det var altfor varmt for meg og at hun nok ikke hadde fått meg med på bussen heller.. jaja.. jeg får nøye meg med å se på bildene.

I dag startet vi dagen med en apportøkt. Eller først så jeg på at lammene løp morgenrunden sin mens matmor stelte sauene. Da løper lammene frem og tilbake mens mødrene spiser. Og de løper fort skal jeg si dere ;) Hopper og spretter :) Da matmor var ferdig fant jeg apportrypa (den hadde nemlig ligget i gangen og i går hadde lillesøster og jeg lurt den ut uten at matmor merket det) på plenen og gav den til matmor. Hun var for en gangs skyld med på moroa så først fikk jeg løpe litt på jordet før vi trente apport. Resten av dagen har vært som alle de andre dagene den siste tiden.. lillesøster og jeg har slappet av på plenen og senga vår på trappa. Denne varmen slår meg helt ut!

Nå er også lammingen over. I dag fikk Cora to fine søyelam som har fått navnene Emelie og Emma <3 Hun ene er viltfarget og hun andre er som moren sin, brun med en hvit flekk på hodet.

Nei jeg får vel komme meg ut igjen til lillesøster.. om ett par timer kan vi ha en liten lekeøkt også for da viser nok ikke gradestokken 30 grader lengre ;)

Stor ruskekos!