16. mai, 2018

Lille Pernille <3

God onsdag <3

Vi rakk dessverre ikke blogge i går. Klokken 6 stod matmor opp for å dusje og klokken 8 dro hun på befaring. Hun skulle visst til hovedstaden også snakket hun om så hun kom ikke hjem til meg før klokka var 20 på kvelden! Jammen godt bestefar var på kontoret hele dagen sammen med meg <3 Hun jobbet en drøy time før vi vendte nesen hjemover og da vi kom heim var det bare å bære inn sakene og løpe ned for å passe på sauene. Nede i fjøset var det visst en fødsel på gang og den tok lang tid. Jeg prøvde bjeffe på matmor for å si at jeg ville inn, men hun var opptatt med sitt og jeg fikk ikke lagt meg før nærmere 02.00. Jeg var så trøtt i dag tidlig så da matfar stod opp klokken 6 droppet jeg like godt å bli med ut for å se at alt var bra hos sauene ;) Matfar pleier som regel å klare seg selv uansett ;) hehehe...

Er dere klare for 17. mai i morgen? Her blir det visst rolig feiring, men matmor har lovet meg tur på stølen :) Også er det endel som må ordnes i forhold til sauene. Flere av lammene og mødrene deres er klare for å slippes ut sammen med resten av flokken :)

16. mai er bursdagen til lille Pernille som det er bilde av i dag! Donna er moren hennes og hun ble født ute på beitet i sola i dag! Ei stor jente og enebarn så hun her bli nok stor og fin :)

Lille Embla vokser også <3 Hun er glad og fornøyd og spiser bra om dagen :) Da hun ble født veide hun bare 2,5 kg., men nå veier hun hele 7,5 kg. :) Heldigvis er flokken snille mot henne så på dagen er hun ute å leker med de andre lammene og siden hun ikke har en trygg mor å ligge inntil om natten får hun ligge i buret i vaktrommet. Der slapper hun av og kan være trygg <3

Nå er det bare 3 søyer igjen (som vi vet om) som skal lamme så i løpet av helgen er vi kanskje ferdige med lammingen. Håper vi får tid til å ta noen fine bilder av de lammene vi kanskje kommer til å beholde til neste år i morgen :)

Ønsker dere en riktig god natt :)

Rusekos!