6. mai, 2018

Naturlig <3

God søndagskveld!

I natt da matfar var oppe for å gi Embla melk var det to søyer som holdt på å føde. Hun ene var ferdig og lå ute med lammene sine og hun andre hadde født ett av to lam. Det ble totalt 3 værlam og ett søyelam.

På dagen i dag viste det seg at Daim skulle føde og hun ville føde ute. Da ble det en liten fotoshoot for å dokumentere opplevelsen så vi kan dele med dere :) Dette er kanskje det fineste øyeblikket. Rett etter fødselen mens søya fortsatt holder på å vaske lammet rent. Det tok bare 30 små minutter fra denne frøkna ble født til hun stod på bena og drakk melk. De har fått være ute med flokken i hele dag, men nå i kveld er de satt i bås. Da er de litt tryggere for ev. rovdyr.
Denne vesla frøkna har fått navnet Elise <3

Lille Embla har også fått gå ute med flokken i hele dag og lekt med de andre lammene. Til uka skal jeg få matmor til å ta bilde av lammene når de leker på kvelden hvis det blir en dag med fint kveldslys :) Det er så moro å se på :)

Nå skal vi visst de andre se litt på TV så jeg får stikke inn å joine de.. Kanskje jeg får lurt meg til å ligge på fanget til matmor <3 Jeg trenger litt kos nå når jeg blir litt glemt blant alle lammene <3

Ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld og en fin dag i morgen <3

Ruskekos <3