5. mai, 2018

Gutta boys viser tenner ;)

God lørdagskveld!

Håper dere har hatt en bra dag! Lillesøster og jeg har kjedet oss litt for matmor og matfar har vært opptatt med fjøset, dekkskift og jobbing. Sola har heldigvis tittet frem i dag og vi har kost oss mye ute på plenen så selvom det ikke skjer så mye så slipper vi ihvertfall ligge inne :)

Da matmor og matfar kom ned til sauene for å ta morgenstellet i dag tidlig klokken 06:00 var det to søyer som tilsammen hadde fått tre værlam. De hadde ordnet opp i alt selv og fødselen hadde gått fint for begge to :) Heldigvis var det ikke kuldegrader i natt så lammene var heller ikke kalde. Jeg fikk så vidt sett lammene før matmor og matfar tok de med inn i hver sin bås, men to av brødrene var skikkelig kule! Den ene hadde bandittflekker rundt øynene og den andre hadde en hvit stripe rundt magen. Selvom det egentlig er navn på E i år så gjøres det noen unntak. Disse heter derfor Bandit og Stripe (uttales på engelsk). Vi skal vise dere bilder av de til uken når de er store nok til å være ute med de andre lammene :)

Gutten på bildet i dag ville gjerne vise meg at han hadde fått tenner og heldigvis stod matmor rett ved siden av med kamera og fikk tatt bilde til dere ;) Klarer dere å se de bittesmå tennene hans?

Nå er matmor ferdig med jobbingen for i kveld så jeg tror jeg skal lure meg til litt kos før de skal ned i fjøset for å ta kveldsstellet <3

Ruskekos!