4. mai, 2018

Hils på lille Sophia Låret

God fredagskveld!

Her kommer bilde av lille søte Sophia Låret <3 Moren hennes Dell brekte hele tiden når de stod inne så i dag var Sophia og søsteren Ell store nok til at de kunne slippes ut til de andre lammene og de store søyene :) Matmor trodde da det skulle bli stille fra Dell, men det viste seg at Dell fortsatte å breke hele tiden og lille Sophia viser seg å være lik sin mor så nå er det et lite brekekor der ute ;) hehehe...

Vi har nå to trillingpar som står inne sammen med mødrene sine og ei søye som står inne med tvillingene sine som fortsatt er litt for små til å slippes ut. Resten av gjengen koser seg ute og i dag har det varmet skikkelig godt i sola! En fornøyd gjeng og 14 happy lam som hopper og spretter og løper alt de kan :) Jeg ligger bare utenfor gjerdet og passer på at ingen skal forville seg gjennom gjerdet så skal love dere at jeg blir sliten i hodet. Det er faktisk så slitsomt at lillesøster og jeg jobber litt på skift :)

Matmor har også ryddet litt i godbitsamlingen vår og da får vi litt småtteri mens hun holder på :) Skikkelig stas på en fredag!

Ellers har vi spist en god middag og er nå klare for å stikke ut igjen. I tillegg til alle lammene vi må passe på har vi også ett deilig tyggeben som vi koser oss med, også det på skift ;) Så jeg tror vi skal ut å gnage litt før kveldstellet :)

Ønsker dere en fin fin fredagskveld og lillesøster hilser <3

Stor ruskekos!