25. apr, 2018

The cool guy!

God onsdags ettermiddag!

I dag startet matmor og matfar dagen i fjøset, men det hadde ikke kommet noen nye lam i løpet av natten. Hun som først har termin ser ikke ut til å lamme med det første så det har vært en rolig dag ;) Enn så lenge er dette derfor den eneste gutten i flokken ;) Han og matfar ;) Gutta boys!

Matmor har hatt sånn handle, støvsuge, vaske klær og fiksedag i dag og jeg har for det meste ligget ute på senga mi! Lillesøster har også ligget lenge ute sammen med meg, men da hun begynte å tusle ned til sauene tok matmor henne inn. Jeg syns det er litt greit å ligge ute alene jeg altså og tror hun sover godt inne ;) Matmor har også børstet lillesøster, mens jeg har fått klipt potehår så er det egentlig bare velstand i heimen ;)

Celine, den syke søya, har fått gå sammen med de andre sauene i dag. Matmor syns hun har spist litt dårlig i dag så hun skal inn igjen i natt. Da får hun stå alene med så mye mat hun vil og hun kan spise i ro og mak når hun vil ha mat :) Jeg tror hun har kost seg sammen med de andre i dag for jeg har sett at hun har ligget i døråpningen til fjøset og sola seg :)

Nei, jeg får hjelpe matmor med å henge opp klær slik at hun blir ferdig til klokka blir 16.00 for da er det MIDDAGSTID! :)

Ønsker dere en fortsatt fin dag!

Ruskekos!