15. apr, 2018

Posering i fart...

God morgen!

Håper dere har sovet godt! Jeg har ihvertfall sovet som en stein for vi fikk oss nemlig en skitur i går! Men mer om det senere ;)

I går startet vi dagen med gråvær så mens matmor satt inne og jobber, holdt lillesøster og jeg på med vårt uteprosjekt! Vi luktet nemlig MUS der under snøen og da er vi ikke sene om å grave litt kan du si! Kram snø er jo også superlett å grave i så på null komma niks var vi nede på bakken.. Etter en god del graving, lukting, leting osv. så fant vi til vår store glede musa. Vi byttet litt på å bære den rundt på tunet (død vel og merke), men dessverre ble ikke matmor like glad og entusiastisk som det vi hadde trodd! Så like fort som vi tok den så var den gjemt i en sort bæsjepose i garasjen.. Matmor er til tider tidenes gledesdreper...

Vi var ute i nesten hele går og rundt klokka ett tittet sola frem og ut av det blå fant matmor frem sakene våre og skiene sine! Jeg ble SÅ glad da jeg skjønte vi skulle på skitur :) Jeg har jo nesten ikke gått skitur på 3 uker så dere aner ikke hvor deilig det var. I 1 1/2 time var vi ute i strålende sol og deilig føre! :) Vi overholder båndtvangen altså, men siden vi skulle ta bilde fikk vi ta av selene våre . Det var ingen dyrespor å se i det området og vi fikk bare gå rundt matmor og INGEN andre steder.
Lillesøster rullet seg egentlig på bildet også så hun plutselig at matmor fotograferte så da prøvde hun å posere litt ;)

I dag skal hele familien på skitur så jeg får nok avslutte og hjelpe matmor med å pakke sekken så jeg får med den maten jeg vil :)

Ønsker dere en fin fin søndag!

Stor ruskekos!