13. apr, 2018

Tur på stølen!

God fredagskveld!

Da er det endelig helg og vi tjuvstartet helgen litt med en liten skitur :) Jeg må jo være forsiktig med benet mitt så det ble en minitur til stølen, men vi koste oss skikkelig allikevel :)

Det ble faktisk enda mer kos enn det som var planlagt for da matmor skulle ta bilde av oss på benken måtte hun bruke go`biter for at vi skulle holde fokus for det gikk noen i skiløypa. Mens hun holdt posen med små go`biter i hånden raste det fra taket på stølsbua. Da skvatt lillesøster og jeg og matmor heiv seg over båndene for at vi ikke skulle løpe ned på skiløypa og da sølte hun ut nesten alle go`bitene i snøen.. og den posen var nyåpent ;) Så da fikk vi leke søkeleken og det var jo superenkelt siden alle go`bitene lå oppå snøen ;) Namnam!!!

Jeg fant pip til matmor i dag også enda jeg gikk i bånd så da fikk hun tatt et bilde :)

Jeg må ikke glemme å si at veterinæren var her i dag for å vaksinere sauene og da sa hun at det var den roligste saueflokken hun hadde vært hos og det tror jeg matmor syntes var veldig koselig for hun bruker jo noe tid sammen med sauene for at de skal bli vant til å bli håndtert :) Neste fredag skal de klippes og onsdag den 25 skal egentlig lammingen begynne <3

Nå skal jeg få på tørr og ren sokk på benet jeg har sydd også tenker jeg det blir en rolig kveld, enten i buret eller stolen :) Eller kanskje litt begge deler :) Får se hvor lillesøster legger seg :)

Ønsker dere en riktig fin fredagskveld!

Stor ruskekos!