10. apr, 2018

Når man er barnevakt...

... og blir satt til å gjøre ting en ikke kan ;) Er det rart jeg var helt utslitt på søndag! Tre dager som barnevakt kan slå ut selv den ivrigste irsksetter tror jeg ;) På bildet ser dere jeg prøver meg på litt tegning, men frøkna i bakgrunnen var mye flinkere enn meg på tross av at hun er en god del yngre ;) Om sant skal sies så hadde jeg egentlig nok med bare å holde blyanten i ro! Litt flaut, men sånn blir det jo når matmor aldri har tegnet sammen med meg!

I morgen er det egentlig tid for å ta stingene så det spørs om det blir en liten tur til veterinæren. Sårene har ihvertfall grodd fint, men matmor var ikke så fornøyd da hun i går fant ut at jeg hadde klart å få tunga litt innunder bandasjen fått sleiket litt på ene såret.

I dag har det rast snø fra låvetaket for vi kom heim til gården og ca. 20 cm. nysnø i går! Kram, glatt og tung snø som raste fra taket i dag. Dere vet jo at jeg ikke liker den lyden, så jeg har for det meste ligget under pulten til matmor i dag!

Ellers er det jobbing som står på planen de neste dagene for matmor sin del, men det er også meldt sol og benet mitt er snart helt bra så kanskje jeg er heldig og får meg en skitur med lillesøster i løpet av helgen. Det får tiden vise :)

Jeg må skikkelig tisse nå så det spørs om jeg skal driste meg ut en tur.. Litt usikker på om jeg tør, men matmor sier all snøen har rast fra taket så kanskje jeg bør høre på henne....?

Ønsker dere ihvertfall en riktig fin kveld!

Ruskeskos!

Ruskekos!