31. mar, 2018

Påskeaften!

Endelig er det påskeaften! Sola skinner fra en skyfri himmel og det ser ut til å blir en like fin dag som alle de andre dagene denne påsken :)

Lillesøster og jeg våknet tidlig for vi var så spente på påskeegget vårt. Skal jeg fortelle dere noe? Det ble godis FØR frokost i dag :) Å som jeg elsker påske på tross av at jeg må ta det litt rolig!

I går lå jeg ute i sola (og skyggen når det ble for varmt i sola) i mange mange timer :) Jeg tror til og med jeg dubbet av en liten stund :) Lillesøster og matfar var på pilketur så det var bare matmor og jeg som koste oss heime :) Det er litt deilig å ha henne for seg selv innimellom.. Kvalitetstid <3

I dag skal vi visst få middagsbesøk. Matmor skal servere lammelår og da kommer jeg til å gå rundt og ha vann i munnen hele dagen! Spørs om jeg rekker å ligge ute for det er ganske viktig å passe kjøkkenbenken når det kokkeleres! Jeg er jo også veldig glad i besøk så selvom det ikke blir tur i dag er jeg rimelig sikker på at det blir en super påskeaften :)

Vi skal visst også skifte bandasje i dag da så det blir spennende om alle stingene har holdt! Jeg har prøvd, men det har vært vanskelig, å holde meg helt i ro. Uansett har jeg ikke sleiket eller gnagd på bandasjen i det hele tatt selvom jeg ikke har brukt lampeskjerm så jeg har ihvertfall gjort så godt jeg har kunnet for at det skal få ro :) Jeg må jo tross alt få lov til å bevege meg litt rundt på tunet :)

Ønsker dere en fin fin påskeaften!

Stor påskekos fra de to kuleste hundene i hele Hallingdal! ;)