29. mar, 2018

De to siste dagene!

God torsdag!

En tenker jo at når det er ferie skal en få god tid, men jeg har rett og slett ikke rukket å blogge de to siste dagene, så her kommer en liten oppdatering!

På tirsdag måtte matmor jobbe og jeg var med. Først et lite møte før bilen skulle vaskes og mens bilen ble vasket gikk matmor og jeg en tur på bena i solskinnet! Etter bilvasken kom det ei veldig søt ung jente på besøk som jeg falt helt for! Hun smilte hele tiden og jeg skravlet tilbake til henne ;) Hun og matmor skulle ha en fotoshoot. Den tok noen timer og da de var ferdige måtte matmor handle litt mat også ble egentlig aldri dataen slått på den dagen! Men dagen var fin :) Jeg fikk forresten også være fotomodell så kanskje vi viser dere det bildet i morgen :)

I går kom tante, onkel og begge kusinene våre på besøk! Det er jo alltid like stas :) Alle spiste lunsj før vi gjorde oss klare for en skitur! Dessverre skjedde det en liten ulykke og jeg (surrete som jeg er) kom foran en stålkant på en fjellski og fikk kuttet med litt opp på benet. Heldigvis sa veterinæren at ingen sener ble skadet og skal jeg være ærlig syns jeg det ble mye styr for lite! Jeg kunne fint ha sleiket såret selv jeg, men matmor og veterinæren mente jeg måtte sy! Så nå hinker jeg rundt her da, på tre ben. To kutt i den ene foten og verdens største bandasje for nesten ingenting! Matmor mente visst jeg skulle ha på meg sånn lampeskjerm i går kveld, men der gikk grensen. Jeg tok den av hver gang og lovet jeg ikke skulle ta av bandasjen i løpet av natten og slik ble det :) Ingen lampeskjerm og inntakt bandasje i dag tidlig.

Da vi kom hjem fra veterinæren i går var jeg rimelig groggy, men jeg fikk ligge i buret mitt og følge med på lillesøster og den to-bente kusina mi leke :) Huttetu, de er barnslige altså, men de fant skikkelig tonen og storkoste seg <3 Moro å se på og litt deilig å slippe å være med :)

I forhold til foten min må jeg egentlig holde meg i ro, men det er lettere sagt enn gjort når jeg ikke har noe særlig vondt. Jeg hadde SÅ lyst til å være med matfar og lillesøster på skitur i dag, men matmor sier vi skal kose oss her hjemme så da har jeg vel ikke noe særlig valg! Det er ihvertfall deilig og varmt ute i sola og jeg har fått ut senga mi så da får jeg bare innse at dette blir en roligpåske :)

Ønsker dere en riktig fin skjærtorsdag!

Ruskekos!