17. mar, 2018

-22 grader om morningen den 17 mars!

Hvor blir det av våren egentlig? ;)

God lørdagskveld!

Matmor jobber med å bli frisk og i går kveld hadde hun igjen en temp på 38,6 så det ble ingen tur ut i dag selvom hun føler seg bedre på dagtid. Det var jo uansett ganske så kaldt i dag tidlig så jeg lekte en god stund ute med lillesøster før vi varmet oss litt inne og var klare for en ny lekerunde!

Rundt klokken 12 reiste lillesøster og matfar på skytebanen mens matmor og jeg hadde litt kvalitestid sammen. Da ble det en økt med apport trening og lek. Det var jammen meg kaldt i løssnøen på jordet for matmor kastet apporten ut der og da hoppet jeg rundt på tre ben flere ganger. Heldigvis går det fort over :) Etter treningen hentet matmor en fell til meg så jeg kunne ligge ute og slappe av! Det er jammen meg rart hvor sigen man blir av å ligge i ro og kjenne sola varmer ;) Sovnet flere ganger jeg altså ;)

Nå har akkurat de to andre kommet heim og vi firbente har fått middag :) Føler på meg at det blir en rolig og deilig lørdagskveld :) Men først skal jeg ut litt igjen før kulden kommer :) Jeg er jo tross alt en utehund ;)

Ønsker dere en fin lørdagskveld!

Ruskekos <3