11. mar, 2018

Gårsdagen!

God søndag!

Nå snør det ute, men i går var det sol fra nesten skyfri himmel! For en dag! Deilig temperatur, sol og skikkelig påskestemning!

Matmor og jeg kom oss ut i 2-tiden og etter to timer med leting fant jeg til slutt en enslig rype. Jeg stelte meg opp i ro og kastet ett blikk på matmor som var et stykke unna. Hun så litt opptatt ut med mobilen sin så jeg så mitt snitt til å skremme rypa litt ;) Det er jo noe av det morsomste som finnes, men matmor tittet akkurat opp på meg da jeg satte igang å løpe ;) Hun var et stykke unna så jeg gav blaffen i henne og fikk rypa på vingene ;) Tjohei!

Vi hadde en liten pause på stølen før vi møtte matfar og lillesøster også ble det en ettermiddagstur med de for å prøve å få tatt bilde av rype i solnedgang! Matmor hadde sjansen, men matfar tok nok de beste bildene <3 Jeg skal se om jeg ikke får vist dere noen av de :)

På kvelden skulle matmor ned i fjøset for å se etter at alt var bra med sauene og da satt det jammen meg en ugle inne på ene krybba. Matmor syntes det var skikkelig stas så hun listet seg ut så den skulle få være i fred :)

I dag har jeg kost meg heime sammen med lillesøster og matmor :) Vi var jo ute i 4,5 time i går så det er deilig med en hviledag i dag :)

Stor ruskekos!