27. feb, 2018

Tyven...

God tirsdags kveld!

I dag er det portrettet av lillesøster som får pryde bloggen <3 Jeg er så glad jeg har henne <3 Takk for alt det morsomme vi har sammen, søs!

Jeg har en ganske trist nyhet å komme med.. Hun som er på besøk har stjålet og spist opp nesten alle go`bitene våre. Matmor hadde en full matboks i gangen på en benk under en åpen trapp. I går hadde hun en liten fotografering så da la hun lillesøster og meg i bur, mens Smilla fikk ligge løs. Da vi på kvelden skulle få go`bit syntes hun det var litt lite i boksen, men da hun kom hjem etter en halvtimes tur ute i dag var boksen nesten tom og Smilla stod i gangen og var veldig fornøyd! Jeg og søs derimot hadde måtte ligge i hvert vårt bur og høre på at hun koste seg.. Litt urettferdig, men matmor har lovet hun skal kjøpe nytt godteri neste gang vi skal til byen.

Ellers våknet vi til ganske mange kuldegrader, men utover dagen tittet sola frem og det ble varmere. På tross av - 12 grader var det en veldig kald vind, men vi fikk oss en fin timestur i vindvær og solskinn :) Når man har ute i frisk luft så er det jo ekstra godt å komme inn i varmen og hive i seg en matskål med deilig lunsj :)

Resten av dagen har vi gjort det vi alltid gjør, nemlig slappe av og sove :)

Ruskekos!