14. feb, 2018

Happy valentinesday!

... og min store kjærlighet i livet er nok friheten i fjellet, så min valentineshilsen går til fjellet <3 Jeg er veldig glad i matmor altså, det er ikke det, men min aller største kjærlighet er nok fjellet <3

Vi hadde det fantastisk flott i fjellet i går og selvom det var tungt føre var vi ute i drøye 2 timer! Det var visst ikke helt planen, men jeg ble ikke så sliten så da ble det en flott tur :)

Nå begynner faktisk matmor å gjøre seg klar for en fjelltur igjen :) I dag skal vi gå litt mer i skispor så da får lillesøster også være med :) Hun blir veldig lei seg stakkars, når vi drar fra henne, men desto gladere når vi kommer heim igjen :) Og når jeg da leker med henne noen minutter glemmer hun fort at vi har vært borte :)

I går var det sol fra skyfri himmel og kun litt vind mens gradestokken viste rundt -6. I dag derimot er det grått, vind (og når det blåser heime, blåser det skikkelig på åsen) og ca. -3 grader. Det finnes vel ikke dårlig vær, bare dårlige klær ;)

Matmor har også hatt sin daglige tur til sauene og jeg skal hilse fra henne og si at alt var bra med hele gjengen :) De hopper og spretter og en skulle ikke tro de hadde små lam i magen som vokser for hver dag <3

Ønsker dere en fin dag selvom været ikke er som i går :)

Stor ruskekos :)