11. feb, 2018

Base i snøen!

God søndag og god festelavnssøndag :)

I dag hadde visst matmor og matfar bestemt seg for at de skulle sove lenge og det føltes som om de skulle sove en evighet spør du meg! Da klokka var blitt syv og de enda ikke hadde stått opp så ble jeg bekymret. Jeg er jo en racer til å åpne dører, om jeg så skal si det selv! Så da er det jo slik at når de sover lengre enn meg og jeg ligger løs i stua så lukker jeg opp dører og stikker inn på soverommet deres bare for å se at de er der og alt er bra. I natt måtte jeg visstnok ligge i buret og da er det ikke bare bare når det føles som at de aldri står opp og det ikke er noe jeg kan gjøre for å sjekke at alt er bra! Heldigvis kom matmor inn rundt 08.30 så da skjønte jeg at de bare hadde sovet lenge så jeg skal love dere at gleden var stor da jeg slapp ut av buret! :)

I går ettermiddag ble det en drøy timestur på fjellet i tungt føre :) Men huttetu så deilig :) I dag både snør og blåser det så jeg ønsker meg tur, men er ikke helt sikker på om det blir noe av.. Time will show!

Ellers har vi allerede rukket en bitte liten lekeøkt ute i snøen, lillesøster og jeg :) Også har vi fått litt frokost og en tyggepinne :) En skikkelig deilig start på søndagen!

Ønsker dere en fin søndag og kanskje en deilig bolle eller to i ettermiddag! :)

Stor ruskekos!