5. feb, 2018

Engelsk setter?

God mandagsmorgen!

Syns dere jeg ser ut som en engelsk setter på bildet eller? Isåfall er trikset for å forvandle seg fra en irsk setter til en engelsk setter å base i snøen og stikke hele hodet nedi snøen! Når man titter opp igjen ser man nesten ut som en engelsk setter.

I dag er det mandag, ny dag og ny uke! :) Det er rart med det, selvom mandag er første dag i en ny lang uke så er det også noe forfriskende med disse mandagene!

I dag er det betydelig mildere ute. Kun -4 grader :) Det er meldt knall sol i dag også, men akkurat nå er det ganske så overskyet og det er nok derfor det er såpass mildt ute.

Det ble ingen fjelltur i går for matmor og matfar hadde satt av dagen til klipping av klauver på sauene og de skal visst fortsette i kveld! Det må visst gjøres akkurat som kloklippen min siden sauene går ute på myk snø istedenfor inne på strekkmetall som sliter ned klauvene. Jeg vil også heller klippe klør enn å måtte bo i en hundegård med betong gulv hele tiden for å slite klørne ;) Med 40 sauer som alle har 4 ben så tar det tid å klippe 160 klauver. Noen av sauene står fint i ro, mens andre visstnok er mindre samarbeidsvillige. Det var lillesøster som fortalte meg dette i går kveld for hun hadde sittet ute og fulgt med mens matmor og matfar klipte i går ettermiddag!

Jeg tror uansett at det blir lek ute med lillesøster i dag så får sola titte frem hvis den føler for det :)

Ønsker dere en nydelig mandag!

Ruskekos!