25. jan, 2018

Hviskeleken....

God torsdag alle sammen!

For et nydelig vær vi har i dag! Endelig solskinn og blå himmel. Matmor hadde lovet meg fjelltur og jeg har vært superklar siden jeg stod opp.. Fjellturen ble det dessverre ikke noe av. I går kveld, i hele natt og dag tidlig har det blåst masse så da vi skulle ut for å børste snø av bilen så matmor at veien var føyket igjen! Skikkelig dårlig timing og jeg som var superklar for en skikkelig fjelltur i nydelig vær!
Nå tenker dere sikkert at matmor bare kunne ha måkt seg igjennom, men vi har kun en liten håndskuff og snøfreseren fikk hun ikke start på. Når slike ting skjer må gjøre det beste utav situasjonen så da ble det lek på lillesøster og meg på gårdsplassen og matmor tok bilder av sauene :) I tillegg er bilen måkt klar til i morgen, skiene er lagt inn og stavene er reparert. Den ene trinsa på staven datt nemlig av på forrige tur og matmor hadde glemt det helt til hun skulle legge stavene i bilen. Nå har hun også fått jobbet endel mer, så da satser vi på en knall dag i fjellet i morgen :) Vi har jo tross alt vært ute å kost oss i dag allikevel :)

På bildet ser dere Delina som står og speider utover etter elgen som stjeler maten deres. Lille Drops står derimot og hvisker noe hemmelig i øret til Thea <3

Matmor sier hun må ha tilbake dataen så hun får jobbet mer så det blir minst mulig å gjøre i morgen!

Ønsker dere en fortsatt fin torsdag!

Ruskekos!