17. jan, 2018

Ro og fred..

God onsdag, alle sammen!

I går snødde det tett hele dagen og matmor jobbet fra morgen til kveld. Det samme gjorde matfar og da han endelig kom heim fra jobb måtte han ut for å brøyte og bytte rundball til sauene :)

Matmor mente det ikke var noe vits ut i går pga. all nysnøen og siden det var skikkelig ruskevær dagen før og litt ruskete i går lå mest sannsynlig rypene i dokk under snøen.

I dag prøvde jeg meg en tur ned på jordet og da var det så mye snø at jeg så vidt kom meg frem. Matmor så dette og bestemte seg for at vi utsetter fjellturen til i morgen :) Helt greit for min del for det var veldig tungt føre! Jeg har fått lekt litt med lillesøster og det blir nok ikke lenge før vi skal ut å leke igjen :)

Ellers holder matmor fortsatt på med beising av vindskier og lister til hundehuset så hun snakket noe om at vi skulle få ut å leke litt nå mens hun måkte litt snø slik at vi var slitne til hun skulle ut i garasjen for å beise listverk :) Jeg er helt med på lek jeg, så jeg får kanskje stikke å minne henne på det så hun ikke glemmer hva hun har lovet oss ;)

Ønsker dere en fin fin onsdag!

Ruskekos!