13. jan, 2018

Frost!

God lørdagskveld!

Nå var det bare så vidt jeg orket å karre meg opp fra stolen for å blogge for jeg gav virkelig alt på dagens fjelltur og vi var ikke tilbake før klokken 16. Vi var ute to timer i dag også og det var så utrolig deilig temperatur! Det iset litt i pelsen så jeg så nesten ut som en engelsetter mente matmor :) Hun tok bilde så dere skal få se en annen dag :)

Det var så nydelig lys i dag, men vanskelig å få frem på kamera. Noen steder var det helt gult lys bak trærne som var fulle av frost og enkelte steder var himmelen blå som på bildet. Lyset skiftet gjennom hele turen og det var så stille og fint i fjellet :)

Jeg fant en død pip i dag men det var visst noen andre som hadde funnet den før meg for alt kjøttet var borte og det var fjær overalt! Matmor tok bilde av det også så vi skal vise dere i morgen.

Ellers har matmor begynt å beise vindskier og forkantbord til hundehuset vårt og matfar satte inn vindu i dag! Jeg gleder meg skikkelig til det blir ferdig slik at lillesøster og jeg kan leke i hundegården igjen :) Og når vi er slitne kan vi stikke inn i hundehuset som har varme og slappe av på skinnfellene som matmor har lovet at skal ligge i hundehuset :) Når vi er uthvilte er det bare å stikke ut å leke videre :) Så slipper jeg å mase på matmor når jeg skal inn og ut :)

Ah, nei nå er jeg så trøtt men vi skrives i morgen!

Nattakos fra Ruska!