31. des, 2017

Siste dag i 2017

Da er vi kommet til siste dag i 2017. Noen gjennomgang av året som har gått kommer nok ikke på denne bloggen, men i går ble det en tur opp på åsen på bena sammen med matfar, lillesøster og matmor <3 Og i dag ble det også tid til nesten to timer med trening for min del :) Det eneste ønsket mitt for 2018 er at jeg skal få vært så mye i fjellet som overhode mulig og selvfølgelig god mat hver dag ;) Da hadde mitt 2018 vært perfekt!

I kveld skal matmor og matfar spise ryper som jeg fant til matmor og jeg har passet på hver eneste fjær mens hun tilberedte dem :) Og vet dere hva? Jeg fikk alle rypehjertene! Den perfekte avslutning på året for min del! Egentlig skulle jeg dele med lillesøster, men hun er alltid litt skeptisk til nye ting og vips så var hennes hjerte borte ;)

I fjøset har matfar stelt ekstra pent med alle sauene så de skal være mette og rolige når disse dumme rakettene begynner å smelle. De har fått lys inne og mat i krybba så da håper vi det går bra i år også! Vi hørte noen som sendte opp raketter klokken 16, men da var jeg heldigvis altfor opptatt med rypene til at jeg fikk det med meg ;) Jeg hørte bare matmor fortelle det til matfar i sted.

Må si jeg er sliten og fornøyd etter dagens tur og det er jo en ekstra belastning å følge med på disse rypene så nå skal jeg gå å slenge meg litt nedpå før feiringen begynner!

Ønsker dere en riktig fin kveld og takk for året som har vært også skrives vi til neste år ;)

Stor nyttårskos fra både Ruske og lillesøster <3