22. des, 2017

Ekspedisjonsdag i dag...

.. og det helt på egenhånd.. En skal virkelig ikke kimse av det ;) Jeg fikk nemlig tusle litt løs rundt huset i dag mens matmor skulle stelle sauene og da hun ikke så meg så jeg mitt snitt til å reise på min helt egen ekspedisjon :) Det er utrolig mange spennende lukter rundt her og jeg klarte å gjemme meg i hele to timer før matmor til slutt plukket meg opp et godt stykke hjemmefra :) Det var faktisk litt deilig å få sitte på hjem igjen for jeg ble jammen meg sliten av å gjemme meg for matmor og da jeg kom hjem sovnet jeg i stolen med en gang. Henslengt over armlenet med granbar i øret og tilfreds i sjelen ;)

Resten av dagen har vært rolig mens matmor har gjort siste innsats på jobb og ryddet og vasket litt :) I går kom også juletreet frem så nå er det pyntet til jul her inne. I kveld skal det gjøres litt juleklart i fjøset også er vi nesten klare til jul :)

Ønsker dere en fin fin fredagskveld og tenkt at det i morgen er lille juleaften allerede.. Jeg gleder meg skikkelig til pakker, for jeg vet at det er noen pakker bare til meg! :)

Ruskekos