9. des, 2017

Tiril <3

God lørdagsformiddag!

Her har vi rukket endel allerede :) Det ble forresten dusjing på meg i går. Ikke deilig å bli vår, men kan si meg enig i at det er deilig å være ren etterpå :) I dag er det snakk om at pelsen min skal trimmes litt før vi igjen skal få oss noen fine fjellturer :) Matmor skal jobbe endel i begynnelsen av neste uke også er det klart for mange fjellturer :)

I dag har vi stelt sauene og værene har vært ute å luftet seg med damene :) Det går litt smått med parringen hittil, men håper det går seg til :) Vi vil jo ha mange søte og fine lam til våren :) I tillegg til at sauene er stelt har vi også lekt litt i hundegården og lekt i stua :) Matmor har en seng til meg som lillesøster tidligere har dratt ut endel av fyllet i. Matmor trodde hun hadde sluttet, men vi klarte å få ut mye fyll i stad ;) Matmor liker det ikke, men det er så moro atte huttetu!! Det blir litt som snø inne! :)

På bildet ser dere søte Tiril som også ville prøve kostymet matmor hadde kjøpt :) Hun ser kanskje mer ut som en gigantisk mus fremfor en skummel løve, men den sauen er så utrolig snill, tillitsfull og tålmodig at hun skulle fått medalje <3

Nei, jeg får slappe av litt før vi skal ut å stelle pelsen min og klippe klørne til lillsøster :) Sist matmor friserte oss var det så kaldt at lillesøster slapp å klippe klør og jeg ble bare halvveis frisert.

Ønsker dere en kjempefin lørdag!

Ruskekos