7. des, 2017

I am the king of my castle!

God torsdag folkens!

Beklager lite blogging de siste dagene men julen er ganske hektisk. Matmor har ikke tid til å hjelpe meg med dataen så jeg får blogget fordi hun må "jobbe" på den selv.. Jobbe meg her og jobbe meg der du liksom! Hun har tydeligvis rukket å shoppe KOSTYME til meg på nett.. Og det var visste ikke bare jeg som måtte stille som modell.. både lillesøster og sauen Tiril måtte til pers i dag når sola endelig tittet frem etter noen kjipe timer med regnvær!

Okei, jeg skal innrømme at jeg så ganske tøff ut på bildet og at jeg kledde den rimelig bra, men.. og ja det er et stor MEN!! Den klødde og var skikkelig ekkel å ha på! Matmor har visst gjemt den nå, men når jeg får tak i den skal jeg stikke av med den og rive den i småbiter! Jeg prøvde stikke av med den på jordet i dag, men matmor ble streng så da turte jeg ikke annet enn å levere den igjen ;) Dere skal få se bilder av både lillesøster og Tiril med den på de neste dagene :)

Jeg har vært endel ute i regnet sammen med lillesøster i dag, så nå tror jeg at jeg skal kose meg inne i varmen en stund :) Tar på med fotografering også gitt ;)

Stor ruskekos!