3. des, 2017

Skitur og lek!

God søndagskveld!

I går kom vi oss endelig vel heim til slutt :) Vi startet dagen med en jobb på et fjell en times tid unna kontoret med bil. Der fikk jeg base og kose meg i snøen mens matmor jobbet! Det var et lite stykke å gå på ski fra parkeringen og frem til hytta så jeg fikk løpt litt skikkelig fra meg også :) To timer var vi der sånn ca før vi dro tilbake til kontoret. I løpet av de to timene med jobb hadde det snudd fra minusgrader og opphold til minsugrader og regn! Alle som kjører bil vet hva det betyr og vi klarte ikke komme oss unna det underkjølte regnet. Det tok litt tid å komme frem til kontoret med det gikk bra :) Vi valgte derfor å utsette hjemreisen litt til regnet hadde gitt seg og alle veiene var saltet :) Klokken åtte på kvelden var jeg endelig heime hos lillesøster og vi rakk å leke en stund før det var leggetid :)

I dag startet vi dagen med en 2 timers fjelltur, matmor og jeg. Lillesøster dro på skitur med matfar :) Det var deilig vær med sol, endel vind og noen steder gikk jeg ikke engang igjennom snøen. De fleste stedene derimot gikk jeg endel igjennom, men det bryr jeg meg ikke så mye om ;)

Nå har lillesøster og jeg fått mat og slappet av litt, så den siste timen har vi lekt igjen :) Matmor syntes vi, eller hun mente nok meg, ble litt høylytte så nå har vi lekt litt ute :) Nesten en hel uke fra hverandre! Vi har bare SÅ mye å ta igjen ;)

Håper dere har hatt en riktig fin 1. søndag i advent i dag!

Stor ruskekos!