27. nov, 2017

En rolig mandag!

God mandagskveld!

Her stod vi opp til en flott soloppgang som farget himmelen rød og deretter tittet sola frem en stund før den forsvant bak skyene. Det er for tungt føre i terrenget til at matmor prioriterte fjelltur i dag så hun har for det meste vasket, ryddet og jobbet i dag! I år er det ikke barna og ikke ungdommen, men de gamle som får julekalendere og disse er også gjort ferdig i dag :) Med de gamle så mener hun ikke lillesøster og meg så jeg håper virkelig hun holder noe hemmelig for oss for jeg ønsker meg også julekalender ;)

I morgen reiser vi en liten tur til byen igjen for matmor skal jobbe og på kurs. Jeg vet det blir noe farting i morgen men tror jeg skal rekke å blogge litt på kvelden :)

I dag har vi for det meste gjort som vi pleier å gjøre ;) Lekt, sovet, lekt og sovet ;) Lillesøster har vært i "passe på" humør og bjeffet endel, noe matmor ikke liker, men lite hun får gjort med det og når jeg bjeffer til lillesøster om at hun må være stille bjeffer hun bare enda mer ;)

Vi fikk også en koselig snap fra den helt ekte søsteren min som hadde funnet fugl på tur i dag.. Kjente jeg ble litt misunnelig fordi hun fikk være ute, men matmor sier vi skal være mer ute etterhvert og at det er lurt å få unna alt av julegaver og slikt mens det er for tungt føre i terrenget til at vi får noe utav turen.. Hun har sikkert rett i det så jeg får prøve å smøre meg med tålmodighet og være stolt på min søsters vegne <3

Ah!! Matmor skal ha tilbake dataen allerede.. I dag har hun jammen meg vært rimelig krevende hun også spør du meg, men jeg må bare adlyde!

Vi skrives!

Ruskekos!