21. nov, 2017

Tirsdag, sol og kuldegrader!

God tirsdagskveld <3

Håper der har hatt en fin dag i dag! Vi kom oss heim igjen til lillesøster i dag og siden vi dro tidlig fra byen har vi fått lekt og kost oss ute :) Det er ganske kaldt ute nå, nærmere -15 grader, men det gjør faktisk ingenting! :) Elsker å være ute også får man ta seg en tur inn med jevne mellomrom for å varme seg opp ;)

Hestene på bildet er dølahestene til naboen som matmor tok bilder av på søndagen :) Fine eller hva?

I dag har vi som sagt reist opp igjen til gården, handlet mat på veien, lekt ute, spist middag også har matfar skiftet rundball til sauene mens matmor har bakt brød :) Når matfar nå får ferskt brød til kveldsmat og sauene har fått deilige rundballer så tror jeg vi trygt kan si at alle legger seg mette og fornøyde i kveld :)

I morgen er det meldt masse snø så eg tror matmor for det meste skal jobbe også tror jeg lillesøster skal få besøk av søsteren sin :) Da blir jeg alltid som det tredje hjulet på vogna, men det får gå sånn for en gang nå og da ;) Til helgen kommer kusinene mine en tur så da blir nok lillesøster som tredje hjulet på vogna.. That`s life ;)

Nei, nå må jeg ut å ha en liten lekeøkt med lillesøster før matfar kjører igang fresen :) Da er det ikke tillatt med løse hunder i tunet!

Vi skrives i morgen :)

Ruskekos!