19. nov, 2017

Sauevask!

God søndagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag og at sola har skint hos dere også!
Her har vi hatt en nydelig dag med sol fra blå himmel og mye spennende innhold ;)

Matmor og jeg startet dagen med brødbaking, mens matfar og lillesøster tok seg en skitur med kamera :) Jeg er litt surrete av meg så jeg måtte bli heime med matmor :) Det var jo så nydelig vær i dag at vi hadde en fotoshoot med sauene mens brødene stekte :) Jeg både lekte med de og måtte oppføre meg pent da de ville lukte på meg ;) Litt ubehagelig, litt spennende og når matmor sier jeg må oppføre meg pent så må jeg gjøre som hun sier ;) På bilder ser dere Christine som først både luktet og snuste på meg før hun gav meg et par susser ;)

Etter en god økt sammen med sauene var brødene ferdig, men det gikk litt så som så.. Ett brød ble bra og det andre satt visst fast i formen :) Etter brødbaking stakk matmor en tur opp til naboen for å ta noen hestebilder i det fine været :) Dere skal få se et par bilder fra det i uken som kommer :)

Jeg var egentlig veldig fornøyd med dagen så da matmor kom hjem til lunsj trodde jeg lillesøster og jeg bare skulle kose oss ute resten av dagen. Dengang ei.. det ble en runde med kloklipp før matfar plutselig stilte opp med skitøy igjen og ba oss firbente med på ny skitur! Ah!! Tror dere jeg ble lykkelig eller? 1 1/2 time koste vi oss ute i nydelig solnedgang og skikkelig vind ;) Bilde fra turen får dere se i morgen :)

Nå skal vi kose oss med "der ingen skulle tru at nokon kunne bu", så da ønsker jeg dere alle en riktig fin kveld også kan dere glede dere til en uke med litt varierte bilder fra meg :)

Stor ruskekos!