17. nov, 2017

Endelig fredag...

... og for en deilig dag det har vært :)

I dag startet lillesøster og jeg dagen med en liten uteøkt før vi krøllet oss sammen i hver vår seng mens snøen lavet ned :) Etter noen timer tittet sola frem så da var det ut å leke igjen! Først lekte lillesøster og jeg før vi fikk være med på jordet for å leke med sauene :) Dere skal få se bilder etterhvert :) Vi hadde også en liten fotoshoot med matmor før vi ble plassert i hundegården med et helt nytt gnagebein! :) Det er jo noe av det beste som fins så da koste vi oss :)

Plutselig kom matmor ut og begynte å børste av bilen :) Jeg som ikke trodde dagen kunne bli bedre fikk en gledelig overraskelse da jeg skjønte vi skulle få fjelltur :) Ingen jaktdekken og ingen tegn til trening, bare lek og moro med lillesøster mens matmor gikk på ski :) Vi hadde supert vær innover med litt vind, men da vi skulle gå hjem begynte det å snø igjen og det blåste opp! To timer var vi ute og det lite som er så godt som å komme inn i varmen etter en lang og morsom tur :)

Da matfar kom hjem fra jobb stakk både han og matmor ut, så nå har også sauene fått nye rundballer :) Skikkelig fredagskos på hele gjengen :)

På bildet ser dere Cocos med resten av gjengen i bakgrunnen og vi ønsker dere alle en riktig god fredagskveld :)

Ruskekos!