16. nov, 2017

Natti natt...


Da ble det nesten natta da før jeg rakk å blogge i dag! Jeg hadde jo lovet dere bilde fra gårsdagens fotoshoot og her kommer det. Jeg hadde planer om å blogge tidligere, men mens jeg jobbet med bildet mistet vi internetttilkoblingen. Matfar sjekket på jobb og fant ut at nettet her heime skulle være nede noen timer pga. jobb på noen kabler så da ble det ingen blogging. Etter det har matmor sittet på dataen nesten hele tiden bortsett fra mens hun laget middag og da hadde hun ikke tid til å hjelpe meg med å logge på! Gleder meg til jeg blir 13 år så jeg kan få styre mine egne passord og få litt frihet på nett!

I kveld har matmor holdt på i garasjen og det samme gjorde hun i går. Begge gangene har hun stinket når hun har kommet hjem! Tjeralin heter det og det er visstnok bærekonstruksjon til det nye hundehuset vårt som er beiset :) Jeg er så spent på hvordan det blir, for det er lenge siden jeg har sett noe og da skjønte jeg ikke så mye av hvordan det ville bli! Eneste jeg vet er at det blir beiset i nesten akkurat samme farge som meg for jeg så fargen i panna til matmor da hun kom inn i stad ;) Det bare MÅ bli lekkert ;)

Nei, jeg sov litt dårlig i natt så jeg får vel komme meg i seng også skal jeg drømme om at det blir fjelltur på meg i morgen ;)

Stor nattakos <3