11. nov, 2017

Happy sheeps!

God lørdag :)

I dag våknet vi til nydelig vær og det føltes så bra! Marfar og lillesøster dro tidlig avgårde på jakt, men matmor og jeg startet dagen med stell av sauene før vi også kledde på oss for en fjelltur! Matmor la sin lit til trugene i dag, men tror du ikke det ble gnål på henne da også! Jeg så at hun gikk skikkelig igjennom, men litt får hun tåle og heldigvis gikk det bedre da vi kom oss oppå toppen og snøen ble hardere :) Et par timer var vi ute i sola og vinden før vi reise heim igjen til lunsj :) Etter lunsj ble de fleste vinduene i huset vasket og jeg kan ikke fordra den lyden! Jeg prøvde å gå ut, men der var det kaldt så jeg endte opp i buret etter tydelig å vist min misnøye med vindusvasken!

Sauene har også kost seg i dag! Matmor merker at de blir i godt humør når det er så fint vær for da løper de frem og tilbake, hopper og spretter og stanger litt på hverandre :)

Nå får vi vel begynne med middagen så den er igang til matfar og lillesøster kommer hjem fra en liten kveldsjakt :) Jeg har fått middagen min med både tunfisk og en boks med våtfor i tillegg til vanlig porsjon med tørrfor. Kjenner jeg forsatt er sulten så nå går jeg bare å snuser på maten til lillesøster som står på benken ;)

Ønsker dere en riktig fin lørdagskveld!

Ruskekos!