4. nov, 2017

Lørdag!

God lørdag alle sammen!

Nå er det altfor lenge siden jeg har blogget, men det har gått i ett for matmor. På onsdag jobbet hun hele dagen og både torsdag og fredag var sånne vanlige kjøre og jobbedager. Så når matmor først sitter på dataen så har jeg ikke villet mase om at jeg skal ha dataen når hun jobber, men i dag fikk jeg lurt med til litt bloggetid! Dessverre er det ikke mye spennende som har skjedd siden sist, men både lillesøster og jeg er fine i magen igjen og alt er egentlig i skjønneste orden :)

Det er ikke lengre like mye snø som på bildet og i fjellet er det ganske tungt føre med skare så matmor sier kanskje/kanskje ikke, når jeg spør om det blir fjelltur i dag! Jeg krysser fingrene for kanskje :)

Ellers må vi prøve å få tatt noen kule bilder på mandag for da er det meldt sol. I morgen er det meldt snø og regn og det gir sjelden noe særlig fine bilder :(

Nå har jeg forresten akkurat vært ute å gnagd på et stort bein som matmor har kjøpt til oss men man blir jammen meg sliten i kjeven av det så nå har jeg overlatt det til lillesøster så hun også får kost seg litt mens jeg tar en velfortjent lur :)

Nei, nå skal matmor avgårde for å handle litt middagsmat så jeg får avslutte, men vi skrives :)

Stor ruskekos!