31. okt, 2017

Vennskap <3

God tirsdags formiddag!

Man kan sikkert si mye rart om sauer, men at de har stor glede av å gå fritt hele året og få gå sammen i flokk er helt sikkert. De knytter sterke bånd og siden de går fritt har de som er nederst på rangstigen mulighet for å holde seg unna sjefene. Disse jentene her har bare en liten koselig venninnestund sammen i sola <3

I dag blir det ingen tur på oss etter den deilige harelunsjen vi hadde i går ;) Jeg måtte ut fire ganger i løpet av natten så matmor syns det var greit at vi holdt oss hjemme i dag så hun har 100% kontroll over hva jeg får i meg ;) Egentlig er det helt greit for jeg er litt trøtt siden jeg sov så usammenhengene i natt! I dag har vi også fått klipt klør begge to også har matmor klipt potehårene mine så ikke snøen skal kladde. Lillesøster har så kort pels så hun trenger ikke å klippe potehår.

I dag er det 6 plussgrader ute og overskyet så nå smelter snøen sakte men sikkert. Vi har vært ute en god del i dag og det er jo helt super temperatur å ligge ute i :) Matfar har kommet litt lengre på hundehuset vårt også og jeg hadde ikke trodd jeg skulle si det, men jeg gleder meg til hundegården med stort hundehus er klart til bruk :)

Nei, jeg får hvile litt til for det er bare så vidt jeg klarer holde øynene oppe! Satser på en god natts søvn i natt ;)

Ruskekos!