29. okt, 2017

Donna den førstefødte ;)

Hun var ihvertfall årets førstefødte lam <3 og se så stor hun har blitt! :) Ei skikkelig fin jente blir dette <3 Og glad i kos allerede :)

God søndagskveld forresten. Håper sola har skint hos dere og at dagen har vært bra :) Vi har hatt en rolig dag for formen min har ikke vært på topp i dag heller. Matmor er litt usikker på om det er den ene nye godbiten hun har kjøpt til lillesøster og meg jeg ikke tåler, men i natt måtte jeg ut rundt 5 ganger så vi var litt slitne både matmor og jeg i dag tidlig. Jammen godt klokka skulle stilles i natt :)
Matfar sover så godt så han fikk ikke med seg noen ting og stod derfor opp litt før matmor og tok med seg lillesøster på jakt :)
De hadde både en morgentur og en kveldstur. Kveldsturen tok de i nærheten av stølen hvor de også kom over spor etter noen som hadde tjuvtrent! Det liker ikke matmor så nå sier hun jeg må bli fort frisk så vi kommer oss ut igjen, for denslags vil vi ikke ha noe av ;)

Så i dag har det vært en rolig dag med nydelig sol, deilige temperaturer og litt vind :) Formen er stigende så det spørs om vi ikke må rekke en tur ut i morgen ;)

Ønsker dere en fin kveld!

Stor ruskekos!