28. okt, 2017

Brownie og resten av flokken <3

God lørdagskveld, alle sammen!

I går var jeg syk igjen.. oppkast og diare.. ikke moro altså! Også måtte jeg være med matmor på biltur (hun visste ikke da at jeg var kvalm) så jeg kastet opp to ganger i buret mitt så da skulle jeg få sitte foran hos matmor så jeg skulle slippe å ligge der jeg hadde kastet opp.. Det gikk dessverre som det måtte gå så jeg kastet opp over hele matmor :( ble litt lei meg da det skjedde, men det var ikke mye jeg fikk gjort med det.. I dag var jeg heldigvis helt frisk igjen og like matglad som vanlig. Spørs om jeg ikke hadde fått i meg noe jeg ikke tålte så godt den dagen vi løp på jordet!

I dag har matmor og matfar spadd ut all tallen fra sauefjøset. For de som ikke vet så er talle det laget med flis og bæsj som bygget seg opp inne i fjøset i løpet av en vinter. Så nå har sauene fått nye rundballer og helt ny flis på gulvet inne i fjøset :) På bildet ser dere Brownie i front og resten av gjengen bak.

I dag ankom også væren som skal bli pappa til en del av neste års lam. Han har fått navnet Einstein og er lyse blå. Vi har også beholdt en av våre egne værer, nemlig broren til Surrebukken, som heter DandyDanny.

Jeg har forresten blitt super kosete i det siste. Jeg har funnet ut at det å ligge på matmors fang i sofaen og få masse kos er noe av den beste avslapningen som finnes. I dag er det lørdagskveld og da da pleier matmor bruke kvelden i sofaen så jeg tror jeg må sikre meg en plass på fanget før lillesøster tar plassen ;)

Ønsker dere en riktig fin kveld!

Ruksekos!