26. okt, 2017

Lenge leve galskapen!

God torsdagskveld!

I går var vi på kjøretur hele dagen for vi var en tur i byen i forbindelse med jobb også dro vi heim igjen til gården på kvelden :) Lillesøster fikk være med matmor og meg på bytur og det var stas :) Lillesøster fikk være med inn i butikken for å prøve ny sele og etterpå fikk vi gå tur i skogen med masse deilige hundelukter :) Mange morsomme og spennende inntrykk.

Etter dagen kommer natten og natta til i dag var lite behagelig! Jeg trodde seriøst at taket skulle falle i hodet på meg. Det drønnet og bråkte og hver gang fikk jeg en støkk og nibjeffet! Selvfølgelig vekte jeg matmor så da fikk jeg kjeft. Dette skjedde så mange ganger og til slutt skjønte matmor at jeg var skikkelig redd så da tok hun til slutt med seg dyna og la seg på sofaen. Så i natt fikk vi bare tre timers søvn. På morningen skjønte jeg hva som hadde skjedd i natt og da ble jeg litt flau. Det var bare snøen som raste av taket på låven i mange omganger.

I dag har lillesøster og jeg kost oss ute på jordet sammen med sauene i snøen! Vi har lekt, løpt og ertet litt på sauene ;) Like moro hver gang :)

Ellers har det vært en rolig og fin dag. Sola tittet også frem noen timer og det var deilig :)

Nå begynner jeg bli klar for å sove og all snøen er borte fra taket så håper det blir en rolig natt :)

Ønsker dere en riktig god natt med søte drømmer!

Ruskekos!