11. okt, 2017

Drømmeland <3

God onsdagskveld, folkens!

I går ble det en skikkelig trøtt dag. Matmor trodde matfar hadde luftet meg før han dro på jobb for da matmor stod opp lå jeg bare i buret mitt. Du aner ikke hvor sliten kroppen føltes ;) I tillegg kjente jeg på meg at den sola som tittet frem da vi stod opp fort ville forsvinne og vinterens første snøfnugg ville vise seg som et lett melisdryss over gårdstunet. Så jeg lå i buret mitt med døra oppe i time etter time i går helt til matmor sa jeg MÅTTE bli med ut! Da var klokken blitt halv tre og det matmor ikke visste var at jeg ikke hadde vært med matfar ut på morningen ;) Så lenge har jeg aldri sovet før og etter å ta fått gått en tur på do tuslet jeg rett inn igjen å la meg i stolen! Jeg var liksom helt tom for energi så jeg var veldig glad det ikke ble noen fjelltur på oss.

På kvelden skulle matmor og matfar en tur på teater, mens jeg skulle passe lillesøster hjemme. Hun var proppfull av energi og da de andre dro begynte hun å dra ut tepper og puter og reiv av alle frynsene på ene puta. Jeg orket ikke stoppe henne så jeg la meg i buret og latet som ingenting når matmor og matfar kom hjem ;)

I dag har vi hatt en typisk reisedag med mange timer i bilen og en litt god tissetur midt på dagen. Det er så spennende å gå på tur i skogen nær byen for der er det så utrolig mange deilige lukter og jeg må tisse på enhver liten tue akkurat som en hannhund ;) Ellers har jeg egentlig vært like sliten og fornøyd i dag, så da vi kom på kontoret spiste jeg omtrent halve maten min og gikk rett å la meg i buret!

Dere trenger ikke bekymre dere for at jeg kanskje er syk uten at matmor merker det, for innimellom soveøktene er jeg frisk, rask og fornøyd :) Jeg blir bare litt værsyk ;)

Håper dere har hatt en fin dag!

Ruskekos!